magnus uggla sa det bäst

Här skulle jag kunna skriva om hur illa jag mår. Och att det förmodligen inte beror på bebissjuka utan helt vanlig illasjuka eftersom den hypokondriska delen av min hjärna har räknat ut att den spyende kollegan på hotellet satt på samma stol i lördags natt som jag har suttit på idag. Och man kan ju inte gärna dricka handsprit. Eller jag vet ett litet liv som skulle bli ganska sur om jag gjorde det.

Vi får hoppas att det inte utvecklar sig till något otrevligare. Jag tänkte fokusera på makens favoritprogram Top Gear tills magen lugnat ner sig. Det kan gå. Mmm, bilar, inte spy. Bilar. Mmm. Motorer. Fart. Brittisk engelska. Kanske det senare kan få mig motiverad.

Det här var ett konstigt inlägg. Jag tror att vi får säga adjö här.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *