muckler och gröna tänder

Två nya projekt:

1. PS-träning. Världens bästa idé. Cred till Kristin som kläckt den (kolla förresten in alla goa recept!). Såhär beskriver hon den:

“PS-träningen är ett hittepåord.Det skall bara vara en hjälp att komma igång igen när man plötsligt har så mycket anledningar till varför det inte blev träning. För mig handlar det mest om att behålla peppen och skita i alla påhittade hinder. Så att köra en PS-träning är lite som att visa för sig själv hur enkelt man faktiskt kan få in det varje dag. Ibland blir det mer och ibland mindre, allt är ok men man skall inte skita i det.”

Bra va?! Igår kväll blev det tio armhävningar och en minutplanka. Så då har jag alltså tränat FAST jag är förkyld och har superirriterande hosta.

2. Veggomat en hel vecka (fast med fisk).

Jomen det SKA gå att skippa kossan. Efter att ha sett hur Jamie Oliver ugnsbakat en kålrot med samma kärlek (och samma kryddor) som en lammstek är jag riktigt sugen på att dra igång. Hårdaste domaren blir karnivoren på två meter som bor under samma tak, men lite av en utmaning ska det ju vara. På måndag kör vi, no excuses.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *