det här med träning

På jobbet ligger det ett färgglatt magasin. Omslaget utlovar tips på de bästa träningsråden för “min tid i livet”.

Jag läser att när man är 30+ bör man träna regelbundet och varierat, gärna med något som man själv tycker är roligt.

Under min tid i livet lever många ett aktivt och stressigt liv, och det kan vara tight att hinna träna mellan jobb och dagis. Well spotted. Så vad är rådet?

Jo, man kan löpa. Och träna hemma med redskap. Och eftersom det är så stressigt, mitt 30+-liv, så ska jag yoga för att stressa ner.

Sedan är det en bild på en käck 30+-tjej som joggar innan jobbet. Hur hon rent praktiskt löser “stressig-morgon-vem-lämnar-när-hon-är-ute-och-kutar-vart-tog-sminket-vägen-nu-då-gröt-är-nog-bra-att-äta-ska-han-ha-den-där-tröjan-idag-igen-äsch-bara-liten-fläck-varför-packade-jag-inte-väskan-igår-kväll-oj-har-en-tvååring-en-egen-vilja-PUH. Det framgick aldrig av artikeln.

Men tack för råden. Jag ska genast planera in ett tretimmarspass ashtangayoga, här i Stockholm har vi ju obegränsad barnomsorg no questions asked liksom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *