som taget ur verkligheten

Låt oss säga, endast som exempel naturligtvis, att ett litet random barn får en extremt stark craving efter pannkakor. Mitt under bästa laga-mat-till-kvällen-timma. Att barnet längtar så extremt mycket efter pannkakor att det enda som kommer ur den lilla munnen är P A N N K A K O R. Att den vuxna helt plötsligt befinner sig framför spisen som en liten förvirrad butler med hulken, förlåt, barnet, på ena armen och en stekspade i den andra. Att middagsmaten liksom helt kommer av sig. För här ska stekas pannkakor. Observera att detta endast är ett exempel.

Och att när det hypotetiska barnet i den extremt hypotetiska situationen sedan sitter och kan stilla sina cravings vid matbordet, sakta men säkert börjar komma tillbaka till moder jord. För att sedan oberört fortsätta leka på bilmattan. Den gråa bilen sladdar bäst.

 

One thought on “som taget ur verkligheten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *