hellre en bebis i tunneln än benknak i skogen

Ikväll googlar jag efter pannlampor för löpning och kollar på You Tube-klipp från filmen Frost. Jag måste förstå hypen kring denna film.

Risken med mörkerlöpning är ju i och för sig att jag får flashbacks från den där Beckfilmen där mördaren går runt med mörkerkamera. Mastermind va? Hua! Jag kan fortfarande höra den tunga andningen och kikarsiktet som går från dörr till dörr medans alla sover…

Anyway! När man bor nära bra löpskogar men i ett land där lampan släcks för läggdags klockan efter-jobbet-ungefär, då får man anpassa sig lite, därav lampmundering.

En sak återstår ju dock. Jag har väl inte helt förankrat de här planerna hos kroppens mest bossiga boss,  ers knäiga höghet. Det sägs om bebisar att de styr förvånansvärt mycket för att vara så små, men jag undrar om inte knän tar hem priset ändå. Speciellt när de börjar samarbeta med ryggen, well hello bebisskrik på tunnelbanan anyday.

One thought on “hellre en bebis i tunneln än benknak i skogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *