att helt plötsligt vara själv

Imorse efter frukosten somnade den manliga delen av familjen om så den kvinnliga satte sig illa kvickt i bilen och körde iväg. Det blev en hel del skrålande till boyband på Lugna Favoriter, det är lika bra jag erkänner det direkt innan samtliga förorter längs med 73:an ringer och skvallrar.

Förutom skrålandet betedde jag mig extremt konstigt. När jag blev fast i trafik och sedan kom loss vände jag mig mot passagerarsätet och sa “sådär gubben, nu kan vi köra vidare”. På Hemköp kom jag på mig flera gånger med att stå och vagga kundvagnen. Jag kan meddela att de inte är byggda för att vaggas, varpå jag funderade på varför barnvagnen kändes så tung och trög idag…

Helläskigt! Som om jag lämnade lite kroppsdelar hemma och sen vandrade runt hela förmiddan med fantomsmärtor. En annan möjlig förklaring kan ju vara att det faktiskt hoppade in nån liten gubbe på passagerarsätet under färden. Fast om det nu hade gjort det så hoppas jag att jag hade bett honom att hoppa ur och ta bussen istället för att småprata lugnande med honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *