gästbloggare: elliot

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om min tredje helg utanför magen. Den inleddes på fredagskvällen med ett besök av mina tre coola sysslingar. Så fort benen blir lite stadigare kan jag åka till Duvbo och sparka boll med Rufus.

image

 

Lördagsmorgonen tillbringades i sängen, fast till mammas och pappas stora förtret var jag superpigg och ville mest sitta och småprata. Kolla förresten in hur bra jag sitter själv. Inte illa pinkat för en treveckors va…

image

 

Här myser jag och mamma. Jag var lite tjurig eftersom hon sjöng hittepåsånger och rimmade Elliot med tummetott, litet knott och tallekott. Asså…pinsamt.

image

 

På söndan gick vi på promenad. Jag var helkittad i stickat från farmor och mormor. När vi kom hem träffade vi Lill och hennes pappa, och Lill gav oss en demonstration av sin nya trehjuling. En klart godkänd helg.

image

och så var de bara två

Sonen ligger i famnen och ler. Mitt hår är nytvättat. Idyllen är total. För en timma sen låg det kräks över mig, bebis och köksgolvet.

Första dan när det bara är vi två. Lite som en bergochdalbana. Snart ska vi våga oss ut på en promenad.

Finfina presenter har vi fått förresten.

image

Elvin skickade pingviner till Elliot och choklad till mamma och pappa.

image

Karin kom förbi och myste i tisdags kväll. Med sig hade hon små tossor och intyg på att Elliot har planterat träd i Himalaya. Rätt produktivt av en tvåveckors.

image

Tusen tack för allt fint kära vänner!

skog fast ändå inte

image

I flera veckor har jag längtat efter att få komma ut i skogen men inte kunnat. Först var det skogsförbud på grund av husarrest, på sistone har det varit på grund av “du-ska-snart-föda-gå-ingenstans-panik” á la barnmorskan.

MEN nu har jag hittat den ultimata lösningen – Skogskyrkogården! Skog, träd, frisk luft och stillsamhet samtidigt som det är nära till bebyggelse, mobilen har täckning och det springer runt en hel arsenal av skogstomtar som kan hjälpa en födande kvinna i nöd. Jag kanske ska förtydliga att jag syftar på de kommunanställda kyrkogårdsvaktmästarna och ingenting annat. Än har gravidhormonerna inte gjort mig crazy.

Dessutom finns det gott om blåbär under granarna. Helt i sin ordning antar jag då jorden ju måste vara skrämmande näringsrik…

image