det finns väl cowboybebisar?

Idag fick jag en mystisk avi rakt ner i brevinkastet. Hmm vad kunde detta vara, inte har jag väl beställt nåt på sistone?
I samma stund som jag såg handstilen på kuvertet (uppochner) visste jag vem det var ifrån.

image

En stor laddning lakrits och en minibok med små fina citat. Tack så mycket familjen Milton/Vallin! Jag lovar att Daniel ska få smaka…

image

Nu är Kulans lilla collegejacka klar, sånär som på tryckknappar som ska sättas dit. Eftersom jag har så mycket jeansstuvar här hemma funderade jag på att sy ett par minijeans men det röstades ner av Kulans mormor. Tydligen är det för stelt för pluttisar. Hmm, jag kanske gör ett par som bara kan hänga framme liksom..? Tänk, yttepytte cowboybysser, som de säger i Danmark, med små knälappar på..!

jag sitter där jag sitter

Igår blev jag firad med picknick och grillning i reservatet och idag fixar maken gofrukost till sin foglossningsfru. Jojomen, hela natten höll min kära benstomme mig vaken och idag kan jag knappt gå så mycket värker det i märg och ben. Ack. Jag som skulle jobba på nyhetsbyrån. Men jag har, generös som jag är mitt i min makalösa smärta, erbjudit mig att finnas tillgänglig på mejlen för allehanda översättningsservice. Bring it on Francois.

image

Gofrukost.

paltor

Idag har sommarkläderna släpats upp från förrådet. En hel del av mina kläder åkte tillbaka i kassen igen, kulan på magen är ju här för att stanna ett tag till liksom.

Dock blev det en glad överraskning att vissa plagg sitter bättre än innan tjockismagen. Eller ska jag säga livet innan bysten. Det är egentligen helt löjligt vad barnsligt glad jag är över denna mirakelhylla. Jomen så är det. Har man varit knattepatte hela livet känns nio månader med actual kvinnlighet heltrevligt.

kulan spelar allan

Imorse kontrollerade jag och Kulan hjärtljud och magstorlek. Kulan hade dock bestämt sig för att leva rövare i sitt lilla krypin så barnmorskan hade svårt att komma åt, men hon bara skrattade och konstaterade att det kommer bli en vild bebis. Förstår inte alls vilka slags gener det kan vara, vi som är så lugna och snälla.
Efter en stund kunde man ändå höra både minihjärtat och små hickningar, så det firade vi genom att gå och köpa tyg.

image

Små tåg blir det på brallorna.