back on track

NU har vi internetuppkoppling, hurraaa! Flytt och brist på internetuppkoppling är anledningen till bloggtorkan.

Så imorgon skriver jag något kul. Till exempel hur formidabel och fantastisk vår nya bostad är. Fast först ska jag ränna på stan efter gardintyg. Och sova.

Godnatt!

 

födelsedag

Idag fyller pappa Lenny år, hipp hipp hurra för honom!

Imorgon kommer han och mamma farande för att hjälpa till med vår flytt. Det är tur att man har snälla föräldrar och svärföräldrar som ställer upp, de anar inte hur mycket vi har…

 

tjugohundraelva

 

Håll i er nu för här kommer den – årskrönikan.

I början av året var jag på sluttampen av min c-uppsats. Många långa gråa hår föll ner på böckerna. Inte dem på bilden direkt, nejdå, jag hade däremot några trevliga ex från Stadsbibliotekets dammiga källare. Djupt ner i katakomberna fick bibliotekarien gå för att hitta det jag sökte. Till både hennes och min förtjusning. Det var januari det.

Sedan kom februari och jag jobbade på Möbelmässan. Mycket färg, mycket egen stil, mycket friluft. Ni har väl följt modet i år nu när jag gjorde mig omaket att leta reda på det??

I mars satte jag och mamma våra rumpor på skidexpressen och åkte ner till Campitello igen. Det var lika trevligt som alla andra gånger, men varför skulle det inte vara det när glass, sol och snö är inblandade.

I april hade vi det vårskönt med Flippen som helt diskret visade vad hon tycker om paparazzis som gömmer sig i klätterställningen.

April var också den månaden då Daniel tog ett rejält tag om Rasmus skrev. På Åland. Var annars? I maj hände inget roligt.

I juni hurrade vi för Djursholms gladaste student när Johan äntligen fick ta på sig mössan. Här firar han med sin amerikanska syster.

I juli grät jag mjölk för att församlingslägret var så lyckat. Eller på grund av jobbiga tonåringar. Eller av ren klantighet.

I augusti grillade vi hamburgare med Flippen. Det var tydligen myror på vissa biffar.

September är till för kräftskivor och en sådan hade vi. Med paj och allt.

När det blev kallt och oktober kom, då kom även Ankan inflygande från Berlin för att hälsa på i sitt gamla fädernesland. Vi gick runt och fotade röda plank på Söder, och ibland oss själva.

När november var här undrade vi lite över hur vi skulle bo den kommande framtiden eftersom vår studenttid började kännas alltmer fejkad. Och då, som genom ett under, så fick vi ett andrahandskontrakt i Bagis. Eller, det var ju faktiskt ett under. De tre vise männen får flytta med.

December och julen liknade mest tidigare år – julklappsstress, dåliga rim, snöslask och tända ljus. Så en gammal bild duger lika bra. God jul 199..1?

Det var det året.

2011

Okej, jag har världens grymmaste bilder i världens grymmaste mapp på skrivbordet. Som skulle ha varit superfina till en årsbildskrönika. Men tydligen vill inte mitt bloggverktyg ladda upp bilder, jo det är faktiskt sant, detta är ingen dålig ursäkt för kass uppdatering, nu var jag ju ändå på g. Grr blir lite sur faktiskt. Men bara lite. Imorgon kanske det funkar. Stay put.