snor och bananer

Jag är lite sjuk. I torsdags var jag mycket sjuk och trodde i min enfald att jag skulle vara frisk tills söndagen, men jag har fortfarande en hel del snor att skänka bort om någon är intresserad. Perfekta julklappen till en ovän, var lite kreativa nu.

Trots snorhuvudet ska jag ändå pallra mig bort till närbutiken. Benen förstår inte det här med förkylning och är istället rastlösa. Undrar varför vi sitter still i soffan. Så en liten promenad får det bli. Kanske bär hem lite bananlådor också. Det har ju blivit lite av en tradition menar jag.

 

brev till michael

Kära Michael Bublé. Jag tycker att vi ska diskutera det här. Ja, jag vet att jag är lite petig nu, för i övrigt är din julskiva helt okej. Men var du verkligen tvungen att gå och förstöra “All I want for Christmas”? Den som jag alltid har förknippat med Love Actually och Hugh Grants dansanta moves på 10 Downing Street, men som numera endast kommer låta sådär elektrisk. Ja, för det är ju det du har gjort, tillsatt nåt sorts elektrosound på rösten. Inte cool.

Ja det var bara det jag ville säga. Nej men du behöver väl inte gråta Michael. Den där elektroeffekten passar ju jättebra på ett raveparty med julfeeling. Och så kan jag ju bara hoppa över att gå på såna partyn så har vi löst det. Ok? Vad sa du? Ja det är nog bara jag som är petig. Nej det hörs knappt. Ja, alla mammor gillar dig. Jadå. Alla.

http://www.youtube.com/watch?v=lkN5M-nJx6A 

 

 

hohooo

Här var det tyst. Det har varit mycket jobb på sistone, så det är ju bra. Och så lite julklappsfunderande. Och så lite (mycket?) jobb med kyrkans grejor. Så ja, lite upptaget helt enkelt. Jag återkommer när jag har nåt kul att skriva.