deniiiim vänner

Det kan vara så att J Brand har riktigt snygga jeans och att jag lätt skulle kunna hitta tre fyra par som skulle sitta som ett smäck. Det kan även vara så att min plånbok inte tillåter något sådant, alls.

Och det kan mycket väl vara så att gårdagen var heldålig och att dagen idag fortsätter i samma tema. Och på det en envis förkylning. Snörvel. Ingen feber dock, jag har aldrig feber. Eller hål i tänderna. Enligt min tandläkare skulle endast hon tjäna på att jag har en tandvårdsförsäkring tydligen.

Så nu ska gnällfia och hennes tänder vara tysta och dra filten över huvudet. Bye now.

Come to your new mommy jeansen

lockarna som lockar

Jobbar i helgen, och har redan hunnit med att bli utskälld på telefonen, knapra i mig minimuffins långt över rekommenderat dagligt intag och storstäda receptionen. Dessutom har jag gått runt med världens trevligaste smajl i fejset och varit sådär käck. Ibland är det bra att få sig en dos av serviceyrket.

Mitt hår ler jag däremot inte åt det minsta, någon som har bra tips på en snygg lockig frisyr till våren? Drömmen om det långa hårsvallet som man aldrig behöver platta för att det är så tungt ändå och tynger ner de värsta lockarna, det förblir nog en dröm. Suck suck. Vissa hår blir aldrig längre än till dubbelhakan, så är det kanske. 

 

Den här frisyren med min ljusa jeansjacka i vår? Vad sa du håret, inte det? Du tänker fortsätta vara bångstyrigt och se ut som ett fågelbo? Okej, ehhh tack.

modet med mode

Okej, det här var faktiskt lite roligt. Jag hittade nyss till en text som ville uppmana till nånting (förstod aldrig vad) men poängen var att det först stod “stäng ögonen ett tag och fundera på det här:” och så följande saker man skulle fundera på. Med stängda ögon. Som var stängda för att de funderade på något. Som de inte kunde läsa.

Haha. Bara jag som tycker det var roligt? Svar ja, förmodligen.

Snörusk ute idag. Och möbelmode härinne vid datorn. Kombinerat med undervisningen för ungdomsgruppen ikväll. De kanske vill veta allt om vårens heta inredningstrender istället för det gamla vanliga evangeliet?

De här killarna vet vad fashion är (varför krånglar inbäddning??)

säsongens melodi

Usch vad alla klagar på vädret! Och att helgen är för kort. Eller att kaffet är för beskt, garderoben för tråkig eller att träningsmotivationen är obefintlig. Kom igeeeeen!

Det luktar ju faktiskt vår ute! Visste ni det, att det första tecknet på att en ny årstid är på väg är hur luften ute luktar. Det har jag konstaterat, så är det. Som igår, det l u k t a d e  v å r! Jamen nu är det ju full snöstorm när jag tittar ut säger moster Rut. Ja det är klart, vi är ju bara i februari! Vädret i sig har ju en helt annan agenda. 

Men tänk själva. I september (i min bok är det fortfarande sommar) – redan då kan man känna lukten av att naturen börjar krulla ihop sig. Vinden luktar annorlunda, kyligare liksom.

Februari är ju ännu enklare. Eftersom vintern är komplett luktfri (tror man i alla fall) blir det en glad överraskning när en doft av nåt som börjar gro sveper förbi borren. Utan att Björn Ranelid behöver bli inblandad i svenskan på den här bloggen kan man ju konstatera att det luktar GOTT. Rätt och slätt.

Och för den delen, drick inte kaffe då. Drick te! Kokoste på lösvikt kan rekommenderas.

Koka opp och häll i kopp. Skalet silas med fördel bort.

en livspartnerslounge

Idag har jag varit på Möbelmässan och jobbat så nu är hemmet lite messy. Höhö. Eeh…

Guest of Honor i år är Arik Levy. På morgonens pressinfo fick han alla att blunda så att de som går i terapi kunde räcka upp handen, och i slutet av hans framförande ville alla bli hans bästa vän. Till och med de stiffaste medietyperna. Arik fick dem att flåsfnissa lite innan de med en myndig min dök ner i iPhonen igen.

Ja, så var det. En heltrevlig designer. Han frågade om vi verkligen ville höra om hans designarbete och om han inte istället skulle berätta hur man bäst trimmar till frisyren med en rakapparat från zooaffären. Och hans bidrag till mässan var en lounge där man kunde hänga och hans förhoppning var att alla skulle få träffa sin livspartner där. Mitt i hängandet.

Dessutom fick jag se alla nybakta nyaste nyheter från Mateus och Design house Stockholm. Mmm…

Här hade jag tänkt lägga in en bild på hur messy köket blev av allt pressmaterial. Men jag och HTC-tekniken är som vanligt inte kompisar och båda kamerorna är ute på semester. Äsch.

Det får bli en Braveheart-docka istället.

“They may take our lives. But they can never take our freeeeeedom!”