på måndag är det bara ett namn att hålla reda på

Har varit på barnteater, ätit restaurangkvalitetsmat, haft rast och blivit ombedd att ta lite mer rast. Eller hänga i baren.

Ja, den här arbetsdagen känns ju helt okej. Men lite flängigt är det allt att byta arbetsplats dagligen.

Imorgon är det dock sista arbetsdagen innan mammaledighet round two börjar på måndag och det känns himskans osorgligt. Jag ser till och med fram emot det. Att få hänga med egna knodden. På rasten idag googlade jag fram alla tänkbara gratisbebisaktiviteter som storstan har att bjuda på. Så att vi har lite idéer när duplot börjar kännas lite väääl 2013.

nattugglor i mossen

Inatt har jag och Kulan receptionstjänst. Lycka är att ha en fläkt och en påse cashewnötter tillhands.

image

Lite kontraproduktivt kan man tycka, att sitta med fötterna högt för att undvika Shrek-skapelser samtidigt som man äter salta nötter. Jaja, universum måste ju hållas i balans, eller nåt.

gas och broms

Jahopp, då var det sängläge beordrat. Eller i alla fall mer sömn mindre stress.
Det började med att jag kände mig lite halvdan igår kväll, så imorse när klockan ringde kvart över fem var jag ju inte gladast i stan kanske. Men vem brukar va det så dags tänkte jag och tryckte ner lite gröt i halsen. Väl på jobbet gick det ganska bra några timmar. Tills den där gröten insisterade på att få komma upp igen vill säga. Testa nån gång att fortsätta stå och le i en reception när magen samtidigt vänder sig ut och in. “Eeh hello Sir, checking out are you? Just wait a second, my gröt from this morse wants to say something first”.
Så hem igen bar det och ett samtal till barnmorskan som ordinerade mer mat och mer sömn. Stressrelaterad utmattning sa hon. Så värst utmattad känner jag mig väl inte, fast trött jo det är väl klart att den där dimman över skallen ligger ju där.

image

Så nu har jag sovit och ska äta. Ska jag sova igen sen då? Jag som har massor av nya spännande tyger som väntar på mig. Och så måste jag jaga rätt på en syblogg som beskriver hur man snyggast får mudden sådär platt och bra…

image

Varför sova när man kan sy apbyxor?

joråsatte

Nu tänkte jag skryta lite. Det borde ju inte vara några problem eftersom det är min blogg.

Ser ni bilden här nedan och den snajdiga signaturen? Oh yes. Detta är följebrevet till alla samarbetspartners i ljudboksprojektet som by the way nästan är avslutat och klart.

Feel good-nivå tjugo av tio ungefär.

image